Osmangazi Belediyesi

Dünden Bugüne Mübadelenin 99. Yılı Foça’da anılacak

01.02.2022 - 16:22, Güncelleme: 01.02.2022 - 19:20 1728+ kez okundu.

Dünden Bugüne Mübadelenin 99. Yılı Foça’da anılacak

Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği ‘‘Dünden Bugüne Mübadelenin 99 Yılı’’ isimli anma programı, 2 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

İZMİR (İGFA)- Foça Belediyesi Meclis Üyesi ve Balkan Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Gülay’ın moderatörlüğündeki programa; Rodos, İstanköy ve 12 Ada Türkleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, Koleksiyoner Mert Rüstem, İkinci Kuşak Limni Adası Mübadili Ruhi İyigün ve İkinci Kuşak Girit Adası Mübadili Hatice Dinner konuşmacı olarak katılacak. Yanı sıra, kültür merkezi sergi salonunda mübadele fotoğrafları sergilenecek. Anma programına Yenifoça’dan katılmak isteyenler için saat 18.00’de eski belediye binası önünden araç kaldırılacak.