Ankara Gölbaşı'nda yardımlar adrese ulaştırıldı

03.02.2022 - 12:07, Güncelleme: 03.02.2022 - 15:03 1683+ kez okundu.

Ankara Gölbaşı'nda yardımlar adrese ulaştırıldı

Ankara'da yardıma muhtaç vatandaşlar için seferber olan Gölbaşı Belediyesi ekipleri evlere tek tek giderek yardımları ulaştırdı.

ANKARA (İGFA) - Ankara'da Gölbaşı Belediyesi soğuk kış günlerinde hizmet için vatandaşın ayağına kadar gitti. Paylaşım Noktası ile binlerce Gölbaşılıya yardım ulaştıran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Gölbaşı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 7'den 70'e tüm vatandaşlara hizmeti sürdürüyor. Kış boyunca “Bir mont bir bot” mottosuyla 4 bin çocuğa yardım ulaştıran ekipler bu defa yardımları vatandaşın ayağına kadar götürdü. Hava koşulları sebebiyle Paylaşım Noktası’na ulaşamayan vatandaşlar için erzak yardımını evlere ulaştıran ekipler Gölbaşılıların yüzünü güldürdü.