İzmit Belediyesi, Yahyakaptan Mahallesi’ne köpek parkuru kazandırdı

23.02.2022 - 11:41, Güncelleme: 23.02.2022 - 11:41 1482+ kez okundu.

İzmit Belediyesi, Yahyakaptan Mahallesi’ne köpek parkuru kazandırdı

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yahyakaptan Mahallesi’ne köpek parkuru kazandırdı.

Kentin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yahyakaptan Mahallesi Sarı Mimoza Caddesi üzerinde yer alan 3 Aralık Dünya Engelliler Hatıra Ormanı’nı yeniliyor. Ekipler, bu alana getirdiği parkurlar ile mahalle sakinlerinin rahatça kullanabileceği ve hayvanlarını gezdirebileceği köpek parkuru oluşturdu. Parkurların yanı sıra yeni ağaçların da dikildiği alanda mahalle sakinleri, artık rahat bir şekilde köpeklerini gezdirebilecek. Mahalle sakinleri çok mutlu oldu Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakini ve hayvan sever Dinçer Yılmaz Sigalı, “Biz bu alana 3 yıldır köpeklerimizi eğitmek ve oyun oynatmak için geliyoruz. Kısa süre önce İzmit Belediyesine bu alanın köpek parkuruna çevrilmesi için talepte bulunduk ve ekipler çok hızlı bir şekilde talebimizi yerine getirdi. Mahalle sakinleri olarak ihtiyacımızı karşılayan başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri çok mutlu oldu