Başkan Kılınç, 'Adıyaman' Dergisi Yazarlarıyla Buluştu

16.03.2022 - 15:41, Güncelleme: 16.03.2022 - 15:41 1606+ kez okundu.

Başkan Kılınç, 'Adıyaman' Dergisi Yazarlarıyla Buluştu

Adıyaman Belediyesi tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde ikinci sayısı yayımlanan 'Adıyaman' dergisinin emektarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tek gayelerinin Adıyaman kültürünü gelecek nesillere taşımak olduğunu söyledi.

Adıyaman Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile gönüllü edebiyatseverler tarafından hazırlanan kültür, sanat ve edebiyat dergisi 'Adıyaman'ın emektarları ile bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yazarlarından tasarımcısına kadar herkese emeklerinden ötürü teşekkür etti. Tarihi Keleş Konağında gerçekleştirilen buluşmada birbirinden kıymetli yazar, çizer ve teknik personelle sohbet edip, derginin amacı hakkında bilgi veren Başkan Kılınç, tek gayelerinin Adıyaman'ın eşsiz kültürünü gelecek nesillere ulaştırmak olduğunu dile getirdi. Sohbet kapsamında davetlilerin kültürel çalışmalar hakkında önerilerini de dinleyen Başkan Kılınç, sözlerini şöyle tamamladı: "Adıyaman kültür, sanat ve edebiyat dergimizin ikinci sayısı baskıdan çıktı ve okurlarıyla buluştu. Dergimize emek veren yazar ve şairlerimizle bir araya geldik, emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kültür ve sanat adına çalışmalarımıza devam ediyoruz."