Osmangazi Belediyesi

Gaziantep'te engelsiz maç keyfi

10.04.2022 - 17:19, Güncelleme: 10.04.2022 - 17:19 2096+ kez okundu.

Gaziantep'te engelsiz maç keyfi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin başarılı takımlarından Engelsiz Gaziantepspor’un Muş Engelliler Basketbol Takımı’yla yaptığı maçı izledi.GAZİANTEP (İGFA) - “Engelsiz Gaziantep” için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentte, engelli spor dallarındaki sporculara destekliyor. Bu kapsamda Talat Özkarslı Spor Salonu’nda yapılan maçı takip eden Başkan Fatma Şahin, Engelsiz Gaziantepspor’un kıyasıya geçen maçı heyecanla izledi. Maçın devre arasında sahaya inerek oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Şahin, takımlara başarılar diledi. İlk yarısını 27-24’lük skorla önde tamamlayan Engelsiz Gaziantepspor, kıyasıya mücadelenin ardından maçı 71-69’luk skorla kazandı.