Sarıçam'a yapılan bu park fark yaratacak.

11.06.2022 - 10:15, Güncelleme: 11.06.2022 - 10:15 997+ kez okundu.

Sarıçam'a yapılan bu park fark yaratacak.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 2021 yılında temeli atılan parkta sona yaklaşıldı. Çarkıpare’de 40 bin metrekarelik alan üzerine kurulu park tamamlandığında Adana’nın en güzel parklarından biri olacak. İçerisinde, 1560 m2 kendi ekosistemindeki bitkiler ve faydalı bakteriler sayesinde hiçbir kimyasala gerek kalmadan kendi kendini temizleyen biyolojik, çocuklara yönelik macera parkı, trafik eğitim parkuru, keyifle alanı kuşbakışı gezebileceğiniz hava bisikleti, bisiklet parkuru, spor sahaları, fitness alanı, koşu parkuru, akıllı direkler (sıcaklık, nem, hava, kalitesi ölçen), engelli araçları için şarj üniteleri, acil durumlar için panik butonları, Wi-Fi ve otopark üzerine kurulacak güneş santrali ile tüm parkın elektrik enerjisi ihtiyacı yenilenebilir enerji kaynağı sağlanacak.