Osmangazi Belediyesi

Büyükçekmece’de Babalar Günü spor etkinlikleriyle kutlandı

19.06.2023 - 11:24, Güncelleme: 19.06.2023 - 11:24 885+ kez okundu.

Büyükçekmece’de Babalar Günü spor etkinlikleriyle kutlandı

Büyükçekmece’de Babalar Günü’ne özel futbol, tenis ve basketbol turnuvaları düzenlendi.

Prof. Dr. Türkan Saylan Spor Tesisleri’nde tenis ve basketbol turnuvası, Atatürk Spor Kompleksinde futbol turnuvası gerçekleşti. ‘’En Baba Takım Bizim Takım’’ Büyükçekmece’de Babalar Günü’ne özel düzenlenen futbol, tenis ve basketbol turnuvalarına baba ve çocukların katılımı yoğun oldu.B.şvaürk Spor Kompleksinde futbol  14 farklı Futbol kulübünün babaları futbol turnuvası yaparken baba ve çocuklardan oluşan takımlar basketbol ve tenis turnuvası gerçekleştirdi. Turnuvaların tamamlanmasının ardından ödül töreni düzenlendi. Kazanan takımlara kupalarını Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu takdim etti.

‘’En Baba Takım Bizim Takım’’