İzmit Belediyesi istinat duvarları ile daha güvenli bir İzmit için çalışıyor

14.09.2021 - 10:19, Güncelleme: 14.09.2021 - 10:19 1497+ kez okundu.

İzmit Belediyesi istinat duvarları ile daha güvenli bir İzmit için çalışıyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü sel ve toprak kaymalarına karşı ihtiyaç duyulan bölgelere istinat duvarları inşa etmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvar örme ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ekipler Yenimahalle Mahallesi, Ambarcı Mahallesi ve Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi’nde taş duvar örme çalışmalarını tamamladı. 3 AYRI BÖLGE, 5 İSTİNAT DUVARI Kentin birçok bölgesinde sel ve toprak kaymalarına karşı ihtiyaç duyulan bölgelere istinat duvarları inşa eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi’nde iki ayrı alanda toplam 60 metre uzunluğunda, Yenimahalle Mahallesi’nde iki ayrı alanda 45 ve 55 metre uzunluğunda, Ambarcı Mahallesi Budaklar Mevkii’nde 32 metre uzunluğunda istinat duvarı yapımını tamamlandı.

3 AYRI BÖLGE, 5 İSTİNAT DUVARI