Nevşehirli gençlere belediyeden müzik eğitimi

KÜLTÜR 01.06.2022 - 14:15, Güncelleme: 01.06.2022 - 14:20 8317+ kez okundu.

Nevşehirli gençlere belediyeden müzik eğitimi

Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi’nde açılacak olan ücretsiz müzik kursları için son başvuru tarihi 12 Haziran 2022 olarak duyuruldu.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Eğitim Merkezi 2022 eğitim dönemindeki kursları yaz aylarında da devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana müzik aletlerinin kullanımını yaygınlaştırmak ve bu yönde yeteneği olanların uzman kadrolarca yetiştirilmesini sağlamak amacıyla açtığı kurslarla binlerce kişiye eğitim veren merkezde Haziran ayında bağlama, keman, gitar ve piyano kursu açılacak.   Hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek ve yoğun bir ilginin olmasının beklendiği kurslara katılmak isteyenler online olarak www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden kayıt yaptırabilecek. Kurslar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0384 2138693 nolu telefonunu arayabilir.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)

Nevşehir HABERİ