Sivas Belediyesi'nden Emniyet'e araç desteği

01.09.2021 - 17:31, Güncelleme: 02.09.2021 - 09:18 1546+ kez okundu.

Sivas Belediyesi'nden Emniyet'e araç desteği

Sivas Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğüne 4 yeni araç desteğinde bulundu.

SİVAS (İGFA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'in katılımıyla gerçekleştirilen araç teslim töreninde yeni araçlar emniyet mensuplarına teslim edildi. Daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir şehir için çalışmalarına devam eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ilimizde hizmet veren tüm kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle ortak akıl ve istişareyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda şehrin güvenlik ve asayişini sağlamak üzere İl Emniyet Müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu 4 yeni hizmet aracını Emniyet Müdürlüğüne teslim etti. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen araç teslim törenine Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Cumhuriyet Başsavcı Hasan Uğurlu ve emniyet mensupları katıldı. Devlet millet işbirliğinin en güzel örneklerinden birini göstermek için bir arada olduklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, Başkan Bilgin’e desteğinden ötürü teşekkür etti.
Sivas Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğüne 4 yeni araç desteğinde bulundu.