Yeni inşa edilen Davraz Güllük Camisinin çevre düzenlemesi yapıldı

26.03.2023 - 01:14, Güncelleme: 26.03.2023 - 01:14 692+ kez okundu.

Yeni inşa edilen Davraz Güllük Camisinin çevre düzenlemesi yapıldı

Isparta Belediyesi, Davraz Mahallesinde yeni inşa edilen Davraz Güllük Camisinin çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Caminin çevresine andezit taş döşendi.

Isparta Belediyesi, şehirdeki camilerin çevre düzenleme ve tuvaletlerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar farklı mahallelerde birçok caminin çevre düzenleme çalışmaları yapıldı, tuvalet ve şadırvanları yenilendi. Çalışmalar son olarak Davraz Mahallesinde yeni inşa edilen Davraz Güllük Camisinde devam etti. Talep doğrultusunda yeni inşa edilen caminin çevresine Isparta Belediyesi tarafından andezit taş döşendi. Davraz Güllük Camii Yaptırma Derneği Başkanı Tezcan Aydemir, yeni yapılan caminin Şehir Hastanesi ve diğer yakın bölgelere hizmet vereceğini belirtti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den caminin çevre düzenlemesi için talepte bulunduklarına değinen Aydemir, “Sayın başkanımız bu konuda yardımcı olacağını belirtmişti. Ekipler geldiler ve çevre düzenlemesi yaparak, andezit taş döşediler. Belediye çalışanları ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İhtiyaçlarımız için çok yardımcı oluyorlar” dedi. Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt ise Davraz Güllük Camisinin mahallelerindeki sekizinci cami olarak inşa edildiğini dile getirdi. Caminin çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Kunt, “Tüm emeği geçenlere de teşekkür ederim. Çok güzel oldu. Emeklerine sağlık” şeklinde konuştu.