Eyüpsultan Aile Akademisi’nin online eğitimlerine büyük ilgi

15.01.2021 - 18:11, Güncelleme: 15.01.2021 - 18:11 3340+ kez okundu.

Eyüpsultan Aile Akademisi’nin online eğitimlerine büyük ilgi

Çalışmalarını “Aile Her Şeydir” prensibiyle sürdüren Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Aile Akademisi’nde eğitimler online devam ediyor. Toplumun yapı taşı olan aile kurumunu etkileyen sorunların tespiti ve önleyici tedbirler alarak sorunların aşılması sürecinde vatandaşlara rehberlik eden Aile Akademisi’nde Pedagojik ve Psikolojik Rehberlik Hizmeti ile sadece sorunların tespiti ve müdahalesinde bulunmakla kalmayıp Ebeveyn/Çocuk Atölyeleri ile de aile bireylerinin birlikte zaman geçirerek, aralarındaki ilişki dinamiklerinin güçlendirilmesi sağlanıyor. 204 Vatandaş, Evlilik Okulu Seminer Hizmetinden Faydalandı Evlilik Okulu Seminerleri; aile içi sorunların çözümü, evliliğe hazırlanan gençlere iyi bir başlangıç sunma, evlilikte karşılaşılabilecek sorunların çözümünde iletişim becerileri, evlilikte çatışmayı önleme ve sorun çözme becerileri, çocuk sahibi olmaya hazırlık gibi konularda evli ve evlenmeye hazırlanan bireylerin bilinçlendirilmesini sağlamak amacıyla iki haftada bir düzenleniyor. Kurulduğu günden beri iki haftada bir düzenlenen 3 programla, toplamda 204 vatandaş seminer hizmetlerinden faydalandı.

204 Vatandaş, Evlilik Okulu Seminer Hizmetinden Faydalandı