Kocaeli'de Vakt-i Muhabbet, Duygulu Anlar Yaşattı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.03.2024 - 16:23, Güncelleme: 14.03.2024 - 16:42 527+ kez okundu.

Kocaeli'de Vakt-i Muhabbet, Duygulu Anlar Yaşattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şair-yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’i Ramazan ayında Kocaelililerle buluşturdu. Vakt-i Muhabbet konulu programda sevenleriyle bir araya gelen Tuncer, anlatımıyla Ramazan ayının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. YOUTUBE ÜZERİNDEN CANLI YAYIN Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Mikail Şimşek’in yaptığı program teravih namazının ardından başladı. İlgiyle izlenen söyleşi, youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı. KONUKLARIN RAMAZAN-I ŞERİFİNİ KUTLADI Serdar Tuncer programa konukların Ramazan-ı şeriflerini kutlayarak başladı. Ramazana kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Tuncer, “Allahü Teala bayrama da sevdiklerimizle birlikte sağlıkla, afiyetle eriştirsin inşallah. Ramazanda günahları affedilenlerden eylesin hepimizi” şeklinde konuştu.  TUNCER’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Yıllarca unutulmayacak bir Ramazan sohbeti gerçekleştiren Serdar Tuncer’e konuklar alkışlarıyla karşılık verdi. Tuncer de, Ramazan gibi mübarek bir ayda kendisini Kocaelililerle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YOUTUBE ÜZERİNDEN CANLI YAYIN

KONUKLARIN RAMAZAN-I ŞERİFİNİ KUTLADI