Lapseki Dalyan Sahili çevresinde görüntü kirliliği

28.07.2022 - 12:43, Güncelleme: 28.07.2022 - 12:43 4889+ kez okundu.

Lapseki Dalyan Sahili çevresinde görüntü kirliliği

Vatandaşlar Çanakkale Lapseki Dalyan Sahili çevresinin temizlenmesini istiyor.

Vatandaşlar Çanakkale Lapseki Dalyan Sahili çevresinin temizlenmesini istiyor. Dalyan sahilinin tatilcilerin uğrak yeri olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle top sahası civarındaki görüntü kirliliğinden rahatsız. Herkesin çevre kirliliğinden şikayet ettiğini belirten vatandaşlar, bu konuda yetkilileri göreve çağırıyor. Ortaya çıkan görüntüde vatandaşların da büyük payı olduğuna dikkat çeken vatandaşlar bu konuda hassasiyet bekliyor. Çöplerin görüntü kirliliği yanında kötü bir kokuya da neden olduğunu ifade eden vatandaşlar, Lapseki Belediyesi'nin bu konuda çalışmalarını hızlandırması gerektiğini düşünüyor.
Vatandaşlar Çanakkale Lapseki Dalyan Sahili çevresinin temizlenmesini istiyor.