Akhisar’da köyler hizmete kavuşuyor

15.06.2023 - 17:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 17:26 1093+ kez okundu.

Akhisar’da köyler hizmete kavuşuyor

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 30 yıldır çözülemeyen bir sorunu daha çözüme kavuşturdu. En az 15 köyün ulaşımını sağladığı Çamönü ve Gördes yolunda devam eden soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dutlulu, “Bu yol yıllardır yapılmayı bekliyordu; biz yaptık. Akhisar halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun ilçede başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Hem merkez hem de kırsal mahallelerde aralıksız çalışan Akhisar Belediyesi’nin, 5 kilometre uzunluğundaki Çamönü ve Gördes bağlantı yolunda sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, herkesin çözülemez dediği bir yol sorununu daha çözdükleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.     “90’LI YILLARDAN BERİ ÇÖZÜLMESİ BEKLENEN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK” ‘Boş laf değil, hizmet üretiyoruz’ diyen Başkan Dutlulu, “Çamönü ve Gördes yolu olarak bilinen ve onlarca köyü birbirine bağlayan 5 km uzunluğundaki yolda yaptığımız çift kat soğuk asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. 90’lı yıllardan beri çözülmesi beklenen bir sorunu daha çözüme kavuşturduk. Bu yol en az 15 köyün ulaşımını daha da kısalttı. Halkımız aynı zamanda da konforlu seyahat edebilecek. Yaptığımız yolu bugün muhtarlarımız ve ekiplerimiz ile birlikte inceledik. Sıcak havada çalışan mesai arkadaşlarımıza gazoz ikramında bulunduk. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Akhisar’ımız için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.   Ziyarette Başkan Dutlulu’nun yanı sıra Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Kayseri ve Bedri Türk, Kırsal Hizmetler Müdürü Hasan Umutlu, Çamönü Muhtarı Yusuf Künel, Dağdere Muhtarı Halil Gökçedağlı, Sarnıç Mahalle Muhtarı Harun Doğan ve Pekmezci Mahalle Muhtarı Ramazan Eriş eşlik etti.   “BESİM DUTLULU BİZİM SESİMİZİ DUYDU VE YAPTI” Diğer muhtarlar adına konuşan Çamönü Muhtarı Yusuf Künel, “Bu yol 90’lı yıllardan beri hizmet bekliyordu. Kime söylediysek yaptıramamıştık. Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu bizim sesimizi duydu ve yaptı. Kendisine ve ekiplerine çok teşekkür ederiz. ” dedi.

“90’LI YILLARDAN BERİ ÇÖZÜLMESİ BEKLENEN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

“BESİM DUTLULU BİZİM SESİMİZİ DUYDU VE YAPTI”