Osmangazi Belediyesi

Başkan Aydın, bizim işimiz halka hizmettir

12.06.2023 - 16:24, Güncelleme: 12.06.2023 - 16:24 1204+ kez okundu.

Başkan Aydın, bizim işimiz halka hizmettir

Orhangazi’de başlatılan Gölyaka ile Karbonsan kavşağı arasındaki yol genişletme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yaklaşık 5,5 kilometrelik yol genişletme çalışmaları Orhangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Yol kısa bir süre içerisinde bitirilip hizmete alınacak.

Orhangazi Belediyesi hizmetlerini ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle başlatılan Gölyaka ile Karbonsan arasındaki yol genişletme çalışmasında sona yaklaşıldı.   Yoğun Trafik Rahatlayacak   Son yıllarda trafik yoğunluğunun arttığı Orhangazi’den İznik Gölü Güney yolu üzerinde bulunan Karbonsan kavşağı ile Gölyaka Mahallesi arasında kalan yaklaşık 5,5 kilometrelik bölümde Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi ekiplerinin başlattığı genişletme çalışmasında sona yaklaşıldı.   6 metreden 9 metreye çıkarılacak yolda çalışmalar bittiğinde Orhangazi’den İznik’e ve gölün güney yakasında bulunan köylere bağlantıyı sağlayan ve özellikle yaz dönemlerinde aşırı yoğunluğun yaşandığı Gölyaka Sahil yolunda trafikte rahatlama görülecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kısa bir süre içerisinde bitirilip vatandaşların kullanımına sunulacak.

Yoğun Trafik Rahatlayacak