Başkan Aydın kent hakkında fikir alışverişinde bulundu

26.03.2024 - 13:38, Güncelleme: 26.03.2024 - 13:38 595+ kez okundu.

Başkan Aydın kent hakkında fikir alışverişinde bulundu

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede Meclis üye adaylarıyla birlikte, Orhangazi'deki resmi ve özel kurumları ziyaret etti. Aydının ziyaretleri Bursa Büyükşehir Ana Kucağı Kreşi, ilçe millî eğitim müdürlüğü, Orhangazi Tarım Kredi Kooperatifi, bir özel sektör tekstil atölyesi, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi RESTLOG Atölye çalışmalarını kapsadı. Ziyaretler sırasında hemşehrileriyle sohbet ederek kent hakkında fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren Orhangazi'nin değerleriyle bir arada olmaya devam ettiklerini vurguladı. Meclis üye adaylarıyla birlikte birçok kurumu ziyaret ettiklerini ve hemşehrileriyle bir araya gelip fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Bu bağlamda çalışmaların ilerleyen günlerde de devam edeceğini ifade etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın, daha güzel ve yaşanabilir bir Orhangazi için aralıksız çalışmalarını sürdürecek.