Osmangazi Belediyesi

Başkan Karaca’dan Anneler Günü mesajı

12.05.2023 - 17:31, Güncelleme: 12.05.2023 - 17:31 1083+ kez okundu.

Başkan Karaca’dan Anneler Günü mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Karaca mesajında; “Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, başta gazi ve şehit anneleri olmak üzere, kendi anneme, eşime ve tabii ki tüm annelere sevgilerimi, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Annelerimiz yalnızca kendi ailesini değil, tüm toplumu sevgiyle sarıp sarmalayan, özenle yetiştirdikleri çocuklar sayesinde geleceğimizi biçimlendiren en değerli varlıklarımızdır” diyen Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizleri sonsuz sevgiyle, şefkatle ve ilgiyle büyüten annelerimiz, aynı zamanda hayattaki ilk rehberlerimizdir. Annelik, yalnızca aileyi değil, tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren yüce bir mertebedir. Çocuklarımıza, ihtiyaç duydukları sevgiyi, ilgiyi ve hoşgörüyü aşılayanlar,  annelerimizdir. Bizler de en değerli varlıklarımız olan annelerimize sonsuz sevgi ve saygı duyarak, daima onların yanında olmalı, hak ettikleri ilgiyi ve sevgiyi yılın sadece bir gününde değil, her an göstermeliyiz. Bu duygularla, tüm hayatımız boyunca bizlere koşulsuz destek olan, güven veren, şefkat gösteren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, başta gazi ve şehit anneleri ile annem ve eşim olmak üzere, tüm annelere sevgilerimi, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.