Osmangazi Belediyesi

Bigadiç deplasmanda güldü: 3-1

07.02.2022 - 20:25, Güncelleme: 07.02.2022 - 20:25 1821+ kez okundu.

Bigadiç deplasmanda güldü: 3-1

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde Play-Off'a kalma mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Bigadiç Belediyespor oldu.

Bigadiç Belediyespor, İzmir deplasmanında oynadığı karşılaşmada Saint Joseph’i 3-1 yendi. İlk seti 24-26 kazanan Bigadiç ekibi, ikinci seti 25-11 kaybetti. Üçüncü seti 25-18 kazanan Bigadiç’in Efeleri dördüncü sette 25-21 kazandığı karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından açıklama yapan Bigadiç Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Emrah Çakmak, ” Çok önemli bir deplasman, aldığımız üç puanla galibiyet serimizi 5. maçla taçlandırdık. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz“ dedi. İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksinde 97 dakika süren  karşılaşmayı Gani Arslan ile Nazlı Ekmekçi hakem ikilisi yönetti.