Osmangazi Belediyesi

Çankayalı çocuklar için yoga zamanı

31.12.2020 - 10:39, Güncelleme: 31.12.2020 - 10:39 2321+ kez okundu.

Çankayalı çocuklar için yoga zamanı

Çankaya Belediyesi, pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimlerin yapılamadığı kişisel gelişim ve hobi kursları sanal ortama taşımaya devam ediyor. Çankayalı çocuklar için "çocuk yogası" eğitimleri belediyenin Youtube kanalı üzerinden yayınlanıyor.

Covid-19 pandemisinin başlamasının ardından her alanda vatandaşların yanında olan Çankaya Belediyesi, eğitim konusunda da önemli adımlar atıyor, ders ve atölye çalışmalarını halkın evine taşıyor. 27 Çankaya Evinde verilen farklı branşlardaki eğitimleri youtube kanalından yayınlamaya başlayan Çankaya Belediyesi son olarak "Çocuk Yogası" atölyesini sanal ortama taşıdı. Çocukların kaygılarını gidermek, enerjilerini doğru yönlendirmelerini sağlamak amacıyla uzman eğitmen Özge Aydemir tarafından verilen yoga dersleri, www.youtube.com/cankayabelediye adresi üzerinden minik Çankayalılara ulaşmaya başladı. Online videolar ile meditasyon ve kontrollü nefes alma tekniklerini öğrenen çocuklar haftada 2 gün çocuk yogası derslerini tekrarlayarak korona virüsü kaygılarını da azaltma imkanı bulabiliyor.