Çankırı Belediyesi, araç filosuna yeni bir araç daha kazandırdı

25.03.2024 - 16:18, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:18 485+ kez okundu.

Çankırı Belediyesi, araç filosuna yeni bir araç daha kazandırdı

Çankırı Belediyesi, araç filosuna yeni bir araç daha kazandırdı.

Çankırı Belediyesi, araç filosuna yeni bir araç daha kazandırdı. Alınan çöp toplama aracı ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in ilk döneminde alınan araç ve iş makinesi sayısı 54’e ulaştı.   Çankırı Belediyesinin araç filosu sayısını 203’e tamamladı. 7 metreküplük haznesi ile sıfır alınan aracın 1 milyon 400 bin TL’si hibe kalan kısmı ise  belediye bütçesinden karşılanmak üzere toplam 2 milyon 200 bin TL’ye mâl oldu.  Temizlik İşleri Müdürlüğünün manevra kabiliyeti yüksek olduğu için dar sokaklarda kullanacağı araç ile  şehir içinde hizmet veren çöp toplama aracı 12’ye ulaştı.  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Hayırlı olsun.” yazısı ile aracı belediye önünde sergiledi.
Çankırı Belediyesi, araç filosuna yeni bir araç daha kazandırdı.