Osmangazi Belediyesi

Çine Belediyesi can dostlarının yanında olmaya devam ediyor

19.06.2023 - 10:52, Güncelleme: 19.06.2023 - 10:52 753+ kez okundu.

Çine Belediyesi can dostlarının yanında olmaya devam ediyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili ihbarları değerlendirerek, can dostların yanında olmaya devam eden Çine Belediyesi Veterinerlik İşleri Birimi, hayvan sever vatandaşlardan gelen ihbar ve talepleri anında değerlendirerek can dostların yanında olmaya devam ediyor.

Can dostların muayene ve tedavileri titizlikle yapıldıktan sonra sağlıklı bir şekilde tekrar özgürlüklerine kavuşturuluyor. Hayvan sever bir vatandaştan gelen ihbarı değerlendiren ekipler, merkeze getirilen sahipsiz bir köpeğin daha tüm tedavi ve bakımlarını gerçekleştirdi. Gelen ihbar üzerine alınan yavru köpek, muayenelerin ardından 10 günlük süreçte göz, iç ve dış parazit tedavileri uygulanarak sağlığına kavuşturuldu. Yeniden sağlığına kavuşturulan minik köpek, tekrar özgürlüğüne kavuşturuldu. 10 GÜNLÜK TEDAVİNİN ARDINDAN SAĞLIĞINA KAVUŞTU Uyguladıkları tedavilerle can dostların yanında olmayı sürdüren Veterinerlik İşleri Birimi Ekipleri, “Hayvan sever vatandaşlarımızdan gelen bir ihbarımızı daha değerlendirerek, yavru köpeğimizi tedavi ettik. Öncelikle göz sonrasında da iç ve dış parazit tedavilerini gerçekleştirdik. 10 gün süren tedavi sürecimiz sonunda can dostumuz sağlığına yeniden kavuştu. Son kontrollerimizi gerçekleştirdikten sonra minik köpeğimizi doğal ortamına bıraktık. Can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

10 GÜNLÜK TEDAVİNİN ARDINDAN SAĞLIĞINA KAVUŞTU