Çukurova'da Cumhuriyet coşkusu

31.10.2021 - 13:08, Güncelleme: 31.10.2021 - 13:08 1217+ kez okundu.

Çukurova'da Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet Bayramının 98’inci yıldönümü Mahfesığmaz Mahalle Muhtarlığındaki çok amaçlı salon önünde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle coşkuya ortak olan vatandaşlara hitap eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “En büyük bayramımız kutlu olsun” dedi.

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Çukurova’da da en üst düzeyde yaşandı. Kutlama etkinlikleri Mahfesığmaz Mahalle muhtarlığında bulunan çok amaçlı salon önünde düzenlendi. Çukurova Belediyesi Mahfesığmaz Çok Amaçlı Salonda halk oyunları eğitimi alan kursiyerlerin oluşturduğu ekibin halk oyunları gösteriyle başlayan etkinliğe vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Büyük Önder Atatürk’ün “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en büyük bayramımızdır” sözünü hatırlattı. Bugünlerde cumhuriyetin değerini ve parlamenter sistemin önemini herkesin daha iyi anladığını belirten Başkan Soner Çetin, “İnşallah Türkiye olarak en kısa zamanda cumhuriyeti gerçek anlamında kutlayacağız. Büyük Atatürk’ün dediği gibi en büyük bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu. Halk oyunları gösterileri ve Atatürk’ün çok sevdiği “Harmandalı” oyunuyla devam eden etkinliğe vatandaşların yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay ve İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça da katıldı.