Efeler’in tiyatrolarını 6 bin kişi izledi

18.01.2021 - 13:05, Güncelleme: 18.01.2021 - 13:05 3221+ kez okundu.

Efeler’in tiyatrolarını 6 bin kişi izledi

Efeler Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan çocuk tiyatro şöleni bu hafta sonu da devam etti.  Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler TV’nin facebook ve youtube hesaplarından Cumartesi ve Pazar günleri canlı olarak yayınlanan çocuk oyunları toplamda 6 bin kişi tarafından izlendi. Mavi Şehir ve Tembel Bal Arısı adlı oyunları çocuklarıyla birlikte izleyen vatandaşlar, yayın sırasında yaptıkları yorumlarla Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a, teşekkür etti. Yeni oyunların belirlenen tarihlerde periyodik olarak yayınlanmaya devam edeceği bildirildi.