Osmangazi Belediyesi

Eskişehirli kadınların gücü yeşil sahada

15.04.2022 - 13:32, Güncelleme: 15.04.2022 - 13:32 2284+ kez okundu.

Eskişehirli kadınların gücü yeşil sahada

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü ile Eskişehirspor U-17 Kadın Futbol Takımları, kadın futbolunun desteklenmesi ve pozitif ayrımcılığa dikkat çekmek için hazırlık maçında karşılaştı. Mücadele büyük heyecana sahne olurken, karşılaşma karşılıklı gollerle 4-4 sona erdi.

Kadınların gücüne her platformda inanan ve bu yönde yapılan tüm çalışmalara büyük destek veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kadın futbolunun desteklenmesi adına özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Spor Sahasında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü ile Eskişehirspor U-17 Kadın Futbol Takımları hazırlık maçında karşılaştı. Kadınların hayatın her alanında başarılı olduğu bir dönemde, kadın futbolunun desteklenmesi amacıyla iki kardeş kulüp pozitif ayrımcılığa dikkat çekmek için mücadele etti. Karşılaşmanın sembolik santra vuruşunu ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce yaptı. Ünlüce, kadınların gücüne her zaman inandıklarını futbolda da çok önemli başarılar elde edileceğini belirterek iki takıma da dostça bir mücadele diledi. Hazırlık maçının devre arasında iki takıma, antrenörlere ve maçın hakemlerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hediyeler takdim edildi. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada ise iki takım oynadıkları futbolla büyük beğeni topladı. Kadınların izleyenlere büyük keyif yaşattığı mücadele, karşılıklı gollerle 4-4 sona erdi. Maç sonunda iki takım da izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.