Osmangazi Belediyesi

Genç Memur Sendikası'ndan Başkan Çöl'e ziyaret

17.02.2021 - 10:17, Güncelleme: 17.02.2021 - 10:17 2354+ kez okundu.

Genç Memur Sendikası'ndan Başkan Çöl'e ziyaret

Genç Memur-Sen Sandıklı İlçe Yönetimi Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e bir nezaket ziyaretinde bulundular. Sandıklı Genç Memur-Sen Başkanı Mehmet Nayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Mezgil ve Erhan Türk’ten oluşan heyet, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e yönetim olarak ilk ziyaretlerini gerçekleştirerek kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Mustafa Çöl bu anlamlı ziyaret için Genç Memur-Sen Yönetiminden oluşan heyete teşekkür ederek yeni çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar dilediler.