Hatay'da dere temizliği çalışmaları devam ediyor

04.12.2020 - 15:40, Güncelleme: 04.12.2020 - 15:40 1888+ kez okundu.

Hatay'da dere temizliği çalışmaları devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdikleri tespitlerin ardından dere yatakları ve kanallarda temizlik çalışmalarına devam ediyor. Hatay’ın 15 ilçesinde kış mevsiminde yaşanabilecek sel riski ve taşkınların önüne geçmek amacıyla çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan derede temizlik çalışmaları başlattı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, dere yataklarında ve kanallarda temizlik çalışmalarına Hatay’ın 15 ilçesinde devam edeceklerini belirtti.

Hatay HABERİ