İkizce'de asfalt seferberliği

04.12.2020 - 12:49, Güncelleme: 04.12.2020 - 12:49 1219+ kez okundu.

İkizce'de asfalt seferberliği

19 ilçede topyekûn bir çalışma sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, modern yolların inşasını sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla ilçelerin yıllardır kemikleşmiş yol sorunlarına çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinin merkez mahallesi Beyceli’yi sıcak asfalta kavuşturdu. Yoğun nüfusa sahip Kurkutköy, Kurtluca, Başönü ve Şenbolluk Mahallerine de hitap eden çalışma ile ulaşım konforlu hale geldi. Beyceli Mahallesi sıcak asfalta kavuştu Sağlam temeller üzerine uzun ömürlü yollar inşa eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kazı dolgu ve stabilize çalışması ardından İkizce’nin merkez mahallelerinden Beyceli’yi sıcak asfalta kavuşturdu. Ayrıca güzergahta taş duvar çalışması da yapan ekipler, yolu korumaya aldı. Yoğun nüfusa sahip Kurkutköy, Kurtluca, Başönü ve Şenbolluk Mahallelerine de hitap eden Beyceli yolu, ilçenin önemli bir ihtiyacına neşter vurdu.​

Beyceli Mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Ordu HABERİ