İlçemizdeki %70'lik seçim zaferi ulusal basında geniş yer buldu

15.06.2023 - 10:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 10:28 756+ kez okundu.

İlçemizdeki %70'lik seçim zaferi ulusal basında geniş yer buldu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sandıklı ilçemizden %70’lik bir oy oranının çıkması ve Cumhur İttifakına verilen destek, A Haber kanalının Ana Haber bülteninde yayınlanarak, tüm Türkiye’de gündem oldu.

Başarılı gazeteci Ata Gündüz Kurşun’un sunumuyla Sandıklı ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan yayına; Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, Sandıklı Ak Parti İlçe Teşkilatı, gençlik, kadın kolları ve Belediye Meclis üyelerimiz ile partililer katıldılar. Burada A Haber mikrofonlarına bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl şu ifadelere yer verdi. “Sandıklı Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman sahip çıkmıştır. Bu sonuç 28 Mayıs’ta olağanüstü bir sonuçla ilçemizde bir kez daha tekrar etti. %70’in üzerinde bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olduk, yanında olduk ve tekrar Başkan seçtik. Hem ülkemize hem de İslam Alemine liderlik yapan Sayın Cumhurbaşkanımızı inşallah bu 5 yıl içerisinde Türkiye yüzyılı ile beraber en güzel hizmetleri alacağımıza eminiz. Ben tüm Sandıklı halkına, Ak Parti İlçe Teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, partimizin her kademesinde görev alan partililerimize, Cumhur ittifakımıza, Milliyetçi Hareket Partisine, Yeniden Refah Partisine, Büyük Birlik Partisine emek veren herkese, sandık başından sahada çalışan herkese, can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun.” Dedi. Konuyla ilgili olarak Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık’da açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Osman Işık yaptığı açıklamada; “Öncelikle ilçemize hoşgeldiniz. Sandıklımız 21 senedir Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında oldu, inşallah bundan sonrada olmaya devam edecek. Tabi ki bunun sırrı nedir derseniz. Sandıklı halkımız vefa duygusuyla donanmıştır. Kendisine hizmet edenin her zaman destekçisidir, yanındadır. Bizde 53 köy 13 Mahallemiz ve Beldemizle beraber, %70’in üzerinde rekor bir oyla Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Tabi bu biraz önce söylediğim gibi hizmetlerin neticesindedir. Bizler her zaman Ak Partimiz ve Cumhur ittifakı olarak, Cumhurbaşkanımızın yanında olduk.” İfadelerine yer verdi.