İzmit her zaman can dostlarının da yanında

Gündem 04.04.2024 - 16:29, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:54 587 kez okundu.

İzmit her zaman can dostlarının da yanında

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün olduğu gibi 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde de sokaktaki dostlarımızı unutmadı

KOCAELİ (İGFA) - Hayvan dostu İzmit Belediyesi, her gün olduğu gibi 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde sokaktaki dostlarımızı unutmadı. İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaktaki hayvanları besleme programına 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde de devam etti. Hayvansever vatandaşların da yardımı ile kentin dört bir yanında mama dağıtan ekiplerin çalışmaları devam edecek. Hayvansever vatandaşlar da böyle bir günde sokaktaki dostlarımızı unutmadığı için Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.