Osmangazi Belediyesi

İzmit’in Perileri deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etti

25.09.2023 - 13:09, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:09 558+ kez okundu.

İzmit’in Perileri deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etti

Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, konuk olduğu Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 73-61 mağlup etmeyi başardıKOCAELİ (İGFA) -  İNG Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı , Galatasaray Çağdaş Faktoring’e konuk oldu. Temsilcimiz Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor sahadan 73-61’lik skor ile  galip ayrıldı. Maçın ilk dakikalarından itibaren  etkili bir oyun ortaya koyan oyuncumuz Nared, 18 sayı ile takımımızın en skorer oyuncusu oldu. Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor 1 Ekim’de Fenerbahçe Alagöz Holding İle Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda saat 15:30’da karşı karşıya gelecek.