Osmangazi Belediyesi

İzmitli kadınlar meme kanserine dikkat çekmek için yürüdü

05.10.2023 - 12:47, Güncelleme: 05.10.2023 - 12:47 1852+ kez okundu.

İzmitli kadınlar meme kanserine dikkat çekmek için yürüdü

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün kadınlara yönelik gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor. Bu program kapsamında 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı dolayısıyla SEKA Park’ta yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.  AÇIK HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR Yaklaşık 200 kadının katıldığı yürüyüş öncesi katılımcılar, uzman spor eğitmenleri ile egzersiz gerçekleştirdi. Parkur boyunca hem sosyalleşen hem de açık havanın tadını çıkaran katılımcılar, güzel ve anlamlı organizasyon için Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

AÇIK HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR