Karabağlar’ın gözde tesisi Aqua Yaşam yarın açılıyor

04.06.2021 - 10:26, Güncelleme: 04.06.2021 - 10:26 2785+ kez okundu.

Karabağlar’ın gözde tesisi Aqua Yaşam yarın açılıyor

Karabağlar Belediyesi’nin her yaz yoğun ilgi gören Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki Aqua Yaşam Yüzme Havuzları ve kafeteryası, 5 Haziran Cumartesi günü yeniden hizmet vermeye başlayacak.  İZMİR (İGFA)- Koronavirüs salgınına rağmen geçen yaz sezonunda yaklaşık 10 bin kişinin yararlandığı tesisin, 5 Haziran’dan itibaren de yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Tesis, pazar günleri dışında 10.00-18.00 saatleri arası açık olacak. Geçen yıl olduğu gibi yine salgın önlemleriyle çalışacak. Bu kapsamda, sosyal mesafenin korunması amacıyla şezlong ve masalar arasındaki 1.5 metrelik boşluk korunacak. Hizmet saatleri öncesi ve sonrası başta olmak üzere gün boyu sürekli dezenfeksiyon çalışmaları yapılacak. Maske kullanımı zorunlu olacak. Girişte vatandaşların ateşleri ölçülecek. Ayrıca havuzlar bölgesinde duş tünelleri bulunacak. Abonelik sistemi de uygulanan tesisle ilgili ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yapmak isteyen vatandaşlar 0 532 015 02 20 numaralı telefonu arayabilecek.