Osmangazi Belediyesi

Kesikkapı Mahallesi'ne yeni bir park geliyor

18.03.2024 - 17:31, Güncelleme: 18.03.2024 - 17:31 593+ kez okundu.

Kesikkapı Mahallesi'ne yeni bir park geliyor

Fethiye Belediyesi, Kesikkapı mahallesinde yeni bir parkı halkın kullanımına açıyor. Parkın açılış töreni, 19 Mart 2024 Salı günü saat: 15.00’te,  Kesikkapı mahallesi 134. sokakta gerçekleştirilecek. İlçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye Belediyesi, geçtiğimiz Cumartesi günü Babataşı mahallesinde 3 dönümden büyük bir alanda açtığı Babataşı Parkı’nın ardından, bu kez de Kesikkapı mahallesinde yepyeni bir park açıyor. Açılış töreni 19 Mart 2024 Salı günü saat: 15.00’te gerçekleştirilecek olan park Kesikkapı mahallesi 134. sokakta bulunuyor. Yapımı kısa bir sürede tamamlanan Kesikkapı parkı içinde spor alanları, çocuk oyun alanları, oturma üniteleri ve sosyal etkinlik alanları yer alıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuya ilişkin olarak; “Fethiye’nin her yerine yeni parklar yapmaya çalışıyoruz. Bu haftasonu Babataşı’nda 3 dönümden büyük bir alanda yeni bir parkı halkımızın kullanımına açtık. Pazartesi günü, Akarca mahallesinde, “Muğla’nın ilk otizm merkezi” ünvanını taşıyan olacak olan Niyazi Mete Otizm Parkı’nın temelini attık. Şimdi temelini atacağımız Kesikkapı’daki parkımız da diğerleri gibi insanın içinin açılacağı, özellikle çocuklarımızın hoş vakit geçirebilecekleri bir park oldu. Halkımızı keyifli dakikalar yaşamak üzere hep birlikte yapacağımız açılış törenine bekliyoruz” dedi.