Kontrollü normalleşme denetimleri başladı

04.03.2021 - 16:00, Güncelleme: 04.03.2021 - 16:00 2298+ kez okundu.

Kontrollü normalleşme denetimleri başladı

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan kontrollü normalleşme kapsamında Kandıra esnafı ve Çarşamba pazarında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan kontrollü normalleşme sonrası açılan iş yerlerini ziyaret ederek denetledi. Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi kontrollü normalleşme sonrası açılan işyerlerinde korona önlemlerine ne derece riayet edildiğini canlı canlı görmek ve aksaklıkları belirlemek için denetim ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında Covid-19 denetimi yapılarak esnaf ve vatandaşların genelgeye istinaden uyulması gereken kurallar aktarıldı. Korona önlemlerine riayet edilmesi istendi Kandıra merkez esnafı ve Çarşamba pazarını kapsayan denetim ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların görüşleri alındı. Esnafın kurallara uyup uymadığının kontrolünün yapıldığı ziyaretlerde, aksaklıkların giderilmesi ve korona önlemlerine riayet edilmesi istendi. Denetim ziyaretlerinde Kaymakam Ünal ve Başkan Turan’a, İlçe Emniyet Müdürü İlker Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Aydın, Zabıta Müdürü Selahattin Paslı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Şenol eşlik etti.

Korona önlemlerine riayet edilmesi istendi