Küçükkuyu'da altyapı çalışmaları tam gaz

10.08.2020 - 09:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2115+ kez okundu.

Küçükkuyu'da altyapı çalışmaları tam gaz

Küçükkuyu'da Karayolları sorumluluğunda olan alt geçitlerde temizlik çalışması yapıldı ve Mıhlı Mahallesi'nde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda su tahliye kanalına kaldırım taşı döşenerek, yayalar için güvenli geçiş ortamı sağlandı. Altyapı çalışmalarına yoğun bir yatırımda bulunan Küçükkuyu Belediyesi, vatandaşların taleplerini dinleyerek çalışmalarına bu doğrultuda devam ediyor. Vatandaşların taleplerine büyük önem verdiklerini belirten Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, belediye olarak su tahliye kanalına kaldırım taşı döşeyerek vatandaşın güvenliği için çalıştıklarını söyledi. Balkan, bu yönde yatırımlarına devam edeceklerini ifade ederek, "İlçemizde Karayolları sorumluluğunda olan alt geçitlerde temizlik çalışması yapıldı ve Mıhlı Mahallesi'nde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda su tahliye kanalına kaldırım taşı döşenerek, yayalar için güvenli geçiş ortamı sağlandı. Vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin güvenliği ve talepleri doğrultusunda hareket etmek bizim görevimizdir. İlçenin altyapısını güçlendireceğiz ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.