Mamak Belediyesi'nden 'Stop Erdoğan'a yanıt:'Love Erdoğan'

07.03.2021 - 11:51, Güncelleme: 07.03.2021 - 11:51 2190+ kez okundu.

Mamak Belediyesi'nden 'Stop Erdoğan'a yanıt:'Love Erdoğan'

Mamak’ta"Love Erdoğan" görseli LED ekranlara yansıtıldı.

New York'ta "Silenced Turkey" imzasıyla "Stop Erdoğan" ilanı yayınlanmış, söz konusu ilana Türkiye'den büyük tepki gelmişti. Mamak Belediyesi tarafından Başkan Murat Köse’nin talimatıyla LED Ekranlara, ABD'nin New York eyaletinde reklam panosunda yer alan "Stop Erdoğan" ifadesine cevap olarak "Love Erdoğan" görselleri yansıtıldı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ezelden ebede Cumhurbaşkanımızın yanında, dimdik duracağız. Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan, Güzel Ankara’mızdan Sayın Cumhurbaşkanımıza en kalbi sevgi ve saygılarımızla” dedi.
Mamak’ta"Love Erdoğan" görseli LED ekranlara yansıtıldı.