Mamak’a Hoş geldin Bebek

07.10.2021 - 09:53, Güncelleme: 07.10.2021 - 09:53 2050+ kez okundu.

Mamak’a Hoş geldin Bebek

Mamak Belediyesi, ilçede yeni doğan bebeklere yönelik uyguladığı, “Hoş geldin Bebek” projesiyle ailelere destek olmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincini paylaşan Mamak Belediyesi, Eylül ayından bugüne 368 bebeğe ‘hoş geldin’ dedi. Sosyal belediyeciliğe örnek olan birbirinden farklı uygulamalara imza attıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Tüm annelerimize ve babalarımıza bir kez daha, hayata gözlerini açan bebeklerini mutlu, sağlıklı ve güzel günlerde büyütmelerini temenni ediyoruz” diye konuştu. Bebeklerin ilk ihtiyaçları hazır Yeni doğan hediye paketlerinin içinde bir bebeğin temel ihtiyaçları olan, bebek taşıma puseti, biberon ve damaklı emzik bulunuyor. Ailelerin maddi yükünü de hafifleten paketlerini Mamak’ta ikamet eden aile bireyleri bebeğin kimliğiyle belediyeden alabiliyor.

Bebeklerin ilk ihtiyaçları hazır