Mamak’ın gençleri fark attı

12.10.2021 - 10:14, Güncelleme: 12.10.2021 - 10:14 1171+ kez okundu.

Mamak’ın gençleri fark attı

Mamak Belediyesi U-18 futbol Takımı, evinde konuk ettiği Çınarspor'u 6-1 yenerek lige zaferle başladı. Karşılaşmada baştan sona üstün oynayan Yeşil-Beyazlılar, ilk maçında gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Mamak Şehir Stadı’nda oynanan maçta Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve Mamak Belediyesi Başkan yardımcıları sporcuları yalnız bırakmadı.

Mamak Belediyesi U-18 futbol Takımı, evinde konuk ettiği Çınarspor'u 6-1 yenerek lige zaferle başladı. Karşılaşmada baştan sona üstün oynayan Yeşil-Beyazlılar, ilk maçında gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Mamak Şehir Stadı’nda oynanan maçta Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve Mamak Belediyesi Başkan yardımcıları sporcuları yalnız bırakmadı. Gençliğe büyük önem veriyoruz Sporun her branşına hizmet edecek tesisleri bölge gençliğine ve tüm Ankaralılara kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Sağlıklı bir nesil için gençliğe büyük önem veriyoruz. Amatör spora yatırımlar yaparak, gençlerin ilgi ve yeteneklerini keşfetmekte; ülkemizin geleceği için erdemli sporcular yetiştirmekte, sporla dolu bir yaşam felsefesini gençlerimize kazandırma amacı içerisindeyiz” dedi.

Gençliğe büyük önem veriyoruz