Mamak’ta özel güne özel etkinlik

01.12.2021 - 09:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 09:55 759+ kez okundu.

Mamak’ta özel güne özel etkinlik

Mamak Belediyesi yaklaşan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Toplumun bütün kesimlerine hitap eden belediyecilik anlayışıyla gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini vermeyi sürdüren Mamak Belediyesi, Yakamoz Türk Müziği Korosu ile birlikte özel günde özel bir konserle Mamaklılara unutulmaz bir gün yaşatacak. Şefliğini Seyfi Yener’in yapacağı konser 3 Aralık saat:19.00’da başlayacak. Yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz Belediye olarak her daim engelli bireylerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Uyguladığımız çalışmalarla engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz. Unutmamalıyız ki hepimiz potansiyel engelli adayıyız. Engelli vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştırmak hem kanuni hem de vicdani bir sorumluluktur” dedi.

Yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz