Osmangazi Belediyesi

Ordu'da bir hayal daha gerçek oluyor

Gündem 02.05.2024 - 15:12, Güncelleme: 02.05.2024 - 15:12 732 kez okundu.

Ordu'da bir hayal daha gerçek oluyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler’in girişim ve çalışmaları ile yatırım programına aldırdığı ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları ile yatırım programına aldırdığı ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kumru ilçesinde geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz çalışmalarında önemli mesafe alan ekipler bir yandan yeni hatlar için çalışma yaparken, diğer yandan evlere bağlantı çalışmaları gerçekleştiriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı dönemindeki başarılı çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de sürdürüyor. Ordu’da önemli alt ve üstyapı çalışmalarının altına imza atan Başkan Güler, seçim döneminde söz verdiği projeleri hayata geçirmek için düğmeye bastı. İLÇE MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI Yıllardır hayal bile edilemeyen doğalgaz çalışmaları sahil bandını aşarak yüksek rakımlı ilçelere geçti. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Kumru ilçesinde başlayan doğalgaz çalışmasında önemli mesafe alan ekipler, ilçe merkezinde yoğun çalışma yürütüyor. Başkan Güler’in destekleri ile çalışmaların hız kazandığı ilçede bağlantı çalışmaları tamamlanan konutlarda doğalgaz konforu yaşanmaya başlandı. 2 MAHALLEDE DOĞALGAZ KULLANILMAYA BAŞLANDI Başkan Hilmi Güler’in talimatları ile geçtiğimiz aylarda başlayan çalışmalarda doğalgaz altyapısı tamamlanan Karacalı ve Demircili mahallelerinde konutlara doğalgaz akışı verilmeye başlandı. Bunun haricinde ekipler Samur mahallesinde çalışma yürütüyor. MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR İlçe sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Bizim için hayal olan bir çalışma ilçemizde başladı. Yıllardır söyleniyordu. Ancak bir çalışma yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız seçim öncesi böyle bir vaat vermişti. Sözünü yerine getiriyor. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

İLÇE MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

2 MAHALLEDE DOĞALGAZ KULLANILMAYA BAŞLANDI