Osmangazi Belediyesi personeli Ata’yı andı

10.11.2023 - 10:34, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:34 760+ kez okundu.

Osmangazi Belediyesi personeli Ata’yı andı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85’inci yılında Osmangazi Belediyesi’nde düzenlenen törenle anıldı.BURSA (İGFA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Osmangazi Belediyesi personeli tarafından da anıldı. Saat 09.05’te siren sesleriyle birlikte belediye binası önündeki alana çıkan belediye personeli, 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Belediye binasının yanı sıra Zabıta Müdürlüğü ve diğer hizmet birimlerindeki personel deAtatürk’ü saygıyla anarken, bayraklar yarıya indirildi.