Osmangazi Belediyesi

Sandıklı Belediyesi her zaman vatandaşın yanında

29.12.2020 - 16:47, Güncelleme: 29.12.2020 - 16:47 1361+ kez okundu.

Sandıklı Belediyesi her zaman vatandaşın yanında

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaşanan Pandemi sürecinde evlerinde karantinada olan vatandaşların market alışverişlerini yaparak kendilerine yardımcı olmaya devam ediyorlar. Covid-19 virüsünün insanların hayat standartlarını etkilemeye başladığı zamanlardan itibaren bugüne kadar vatandaşlarımıza yardımcı olan Zabıta Müdürlüğümüz, karantinada olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurulan ekipler karantinada kalan vatandaşlarımızın ihtiyaç listelerini alarak market alışverişlerini yapıp, sorunsuz bir şekilde kendilerine teslim ediyorlar. Konuyla ilgili düşüncelerini bizimle paylaşan hemşehrilerimiz, evden çıkamadıkları için ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çektiklerini ama Zabıta ekiplerinin kendilerine bu konuda yardımcı olduklarını, bir telefonla gelerek alışverişlerini yaptıklarını ve Başkan Mustafa Çöl başta olmak üzere kendilerine bolca hayır duaları ettiklerini ifade ettiler.