Osmangazi Belediyesi

Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yaz-kış göreve hazır

03.02.2021 - 18:28, Güncelleme: 03.02.2021 - 18:31 2879+ kez okundu.

Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yaz-kış göreve hazır

Bölgenin en kapsamlı ve en donanımlı İtfaiye Müdürlükleri arasında gösterilen Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz-kış demeden görev sorumluluğunu yerine getirerek vatandaşların yardımına koşuyor. Anız yangınına müdahaleden, ev yangınlarına, yaralı hayvanların korunmasından, ağaç sulama işlemlerine, vatandaşları bilgilendirme ve tatbikatlardan, trafikteki kazalara müdahaleye kadar herkesin yardıma ihtiyaç duyduğu her noktada Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz 7/24 hazır kıta görevlerini yapıyor.