Osmangazi Belediyesi

Sandıklı'da 2021 'Aile Yılı' etkinlikleri düzenleniyor

28.01.2021 - 10:21, Güncelleme: 28.01.2021 - 10:21 2186+ kez okundu.

Sandıklı'da 2021 'Aile Yılı' etkinlikleri düzenleniyor

Aile birliğinin korunması, aile değerlerinin yeniden canlandırılması, ailenin öneminin anlaşılması ve bu konuda farkındalık oluşturulmasıyla Afyonkarahisar Valiliğimiz tarafından başlatılan “2021 Aile Yılı Projesi” kapsamında, Sandıklı Belediyemiz tarafından etkinlikler düzenlendi. 2021 Aile Yılı Projesi kapsamında Ocak ayının konusu olan “Evlilik ve Yuvanın Kurulması” teması hakkında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından Sandıklı Kadın Kültür Evimizde Sosyolog Raziye Tanrıverdi tarafından Evlilik ve Yuvanın Kurulması konulu söyleşi düzenlendi. Sandıklı Belediyesi Evlendirme Müdürlüğümüz tarafından 2014 yılından beri ilçemizde kıyılan nikâhlardan sonra yeni çiftlerimize verilen İslami evlilik setiyle, Evlilik ve Yuvanın Kurulması temasını 6 yıldır destekleyerek, aile kavramının öneminin anlaşılıp çiftlerimize yol gösterecek bir rehber kendilerine hediye edilmektedir.