Osmangazi Belediyesi

Sandıklı'da güneş enerji panelleri hazır

06.01.2021 - 11:30, Güncelleme: 06.01.2021 - 11:30 2198+ kez okundu.

Sandıklı'da güneş enerji panelleri hazır

Sandıklı Belediyesi’ne aylık 100.000 TL’lik bir getirisi olacak olan, yerel ve ulusal basında geniş ses getiren Güneş Enerji Projesinin panellerinin, kapalı pazar yerinin üstüne monte edilmesi işi tamamlandı. 7000 m2 lik alanda, 2540 panelden, 630 kw/s elektrik enerjisi üretilerek Sandıklı Belediyesi’nin elektrik ihtiyacının %25 karşılanacak olan projenin tamamlanmasına çok az bir süre kaldı.