Osmangazi Belediyesi

TEKULAŞ hizmeti 27 Mart 2023 Pazartesi gününden itibaren Malkara'da başlıyor

24.03.2023 - 16:53, Güncelleme: 24.03.2023 - 16:53 1181+ kez okundu.

TEKULAŞ hizmeti 27 Mart 2023 Pazartesi gününden itibaren Malkara'da başlıyor

Vatandaşlarımızın ilçeler arası ulaşım ihtiyaçlarını sağlayabilmeleri için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısında verilen önerge kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, 27 Mart 2023 Pazartesi gününden itibaren Malkara – Süleymanpaşa arası TEKULAŞ’a ait 35 numaralı hattı hayata geçiriyor. Süleymanpaşa’dan Malkara’ya gidiş güzergâhı; kalkış: Hürriyet Mahallesi Bahçeşehir Koleji Önü - Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi - Baykallar - Eski Otogar - Cumhuriyet Meydanı - Tekirdağ Atatürk Bulvarı -  Tekirdağ Malkara Yolu - Malkara Atatürk Bulvarı ve Malkara Hükümet Önü Esnaf Kefalet Durağında son buluyor. Süleymanpaşa - Malkara Hattı Hafta İçi Araç Kalkış Saatleri Süleymanpaşa’dan 1. Araç Kalkış Saatleri; 06:15, 09:00, 13:00, 17:15 Süleymanpaşa’dan 2. Araç Kalkış Saatleri; 06:45, 11:00, 15:00             Malkara’dan 1. Araç Kalkış Saatleri; 07:30, 11:00, 15:00, 19:00 Malkara’dan 2. Araç Kalkış Saatleri; 09:00, 13:00, 17:15   Süleymanpaşa - Malkara Hattı Hafta Sonu Araç Kalkış Saatleri Süleymanpaşa’dan 1. Araç Kalkış Saatleri; 08:00, 13:00, 17:30 Malkara’dan 1. Araç Kalkış Saatleri; 10:00, 15:00, 19:00 Ücret Tarifesi; Süleymanpaşa - Malkara arası tam ücret 40,00 TL indirimli ücret 30,00 TL, Malkara – Mahramlı Kavşağı tam ücret 25,00 TL indirimli ücret 15,00 TL Süleymanpaşa - Mahramlı Kavşağı tam ücret 25,00 TL indirimli ücret 15,00 TL’dir. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Hemşehrilerimizin Tekirdağ’a ulaşımını kolaylaştırmak için yapmış olduğumuz girişimlerin sonucunu aldık. Hemşehrilerimizden gelen talepler üzerine Malkara - Süleymanpaşa toplu taşıma seferlerini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclisine talebimizi ilettik ve kısa süre içirişinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclisimiz talebimiz onaylandı. TEKPARK Ulaşım A.Ş tarafından yapılan düzenlemeler sonucunda Malkara - Süleymanpaşa toplu taşıma seferleri 27 Mart 2023 Pazartesi günü başlıyor. Malkara - Süleymanpaşa toplu taşıma seferlerinin başlamasını sağlayan başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak olmak üzere tüm Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. TEKULAŞ Malkara- Süleymanpaşa ve Süleymanpaşa – Malkara seferleri hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Süleymanpaşa - Malkara Hattı Hafta İçi Araç Kalkış Saatleri

Süleymanpaşa’dan 1. Araç Kalkış Saatleri; 06:15, 09:00, 13:00, 17:15