Yeni içme suyu hattı çalışmasına başlanıldı

06.06.2022 - 13:09, Güncelleme: 06.06.2022 - 13:09 2961+ kez okundu.

Yeni içme suyu hattı çalışmasına başlanıldı

Yalova Belediyesi ekipleri Gaziosmanpaşa Mahallesi Gazi Hasan Sağlıker Sokakta altyapı çalışması başlattı.

Yalova Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmasında bölgede yeni yapılan ve devam eden yeni yerleşim yerleriyle birlikte sanayi bölgesinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak alternatif yeni hat yapılıyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Belediyemiz ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda Gaziosmanpaşa ve Mustafakemalpaşa Mahallesi yeni yerleşim yerlerinin ve sanayi bölgesinin içme suyu ihtiyacını karşılayabilmek için alt yapı çalışması başlattık. Bölgede mevcut şehir içi şebeke hattını  besleyecek 1460 metre alternatif içme suyu şebeke hattını kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz” dediler.