Yıldırım'da hafta sonları çocukların

16.05.2022 - 14:34, Güncelleme: 17.05.2022 - 11:15 3468+ kez okundu.

Yıldırım'da hafta sonları çocukların

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Masal Masal İçinde’ çocuk tiyatrosu, Yıldırımlı miniklerden tam not aldı.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Masal Masal İçinde’ adlı çocuk oyunu, Adile Naşit Tiyatrosu’nda yüzlerce miniği ağırladı. İki seans olarak gerçekleşip minikleri zaman zaman kahkahaya oyun seyircilerden büyük alkış topladı. “YILDIRIM’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Yıldırım’da her hafta sonu çocuk tiyatroları düzenlediklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocukların kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla onlara özel kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Miniklerimize tiyatro sevgisini aşılamak için çocuk oyunlarıyla buluşturuyoruz. Yıldırım’ın geleceği olan çocuklarımız için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

“YILDIRIM’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”